Xhaferraj Alumin Shpk ushtron aktivitetin e saj në Shqipëri prej vitit 2002 me seli në Tiranë dhe Durrës si dhe me distributor në te gjitha qytetet e mëdha të Shqipërise.

Xhaferraj Alumin ofron materiale dhe asistencë teknike për tenda me palosje automatike, tenda bioklimatike, sistemin e xhamit me rreshkitje, sistemin e xham ballkonit, kompozit panel, kangjella alumini katrore edhe të rrumbullakta, kangjella me xham dhe aksesorë të ndryshëm.

 

Eksperienca shumëvjecare në tregun shqiptar na ka rritur profesionalisht edhe në drejtim të perzgjedhjes së partnerëve tanë strategjike, sukses ky i arritur ne vitin 2008 në një bashkëpunim afatgjatë me një nga fabrikat më në ze të prodhimit të aluminit në Turqi dhe Evropë AKPA ALUMINIUM. Xhaferraj Alumin shpk është i vetmi distributor i autorizuar në Shqipëri i Kompozitit Panel Durabond dhe Primebond te prodhuara nga AKPA.

 

Xhaferraj Alumin i ka fokusuar gjithmonë përpjekjet e saj në kërkimin e stilit dhe të inovacionit të materialeve dhe modeleve të reja për të plotësuar sa më mirë trendet bashkohore të jetesës dhe për të sjellë në treg produkte cilësore dhe inovative. Ne kuadër të këtij kërkimi u ofron klientëve produkte cilësore të ҫertifikuara në bazë të standarteve europiane.

PARTNERËT TANË