kangjella alumini per ballkone dhe shkalle

OBJEKTIVAT

  • Te jemi gjithmonë në koherencë me kërkesat e klientëve tanë

 

  • Te jemi nje biznes i vlefshëm dhe i sigurt për klientët tanë

 

  • Te punojmë me seriozitet maksimal

 

  • Te investojmë për të rritur potencialin e punonjësve tanë

 

  • Bashkëpunim efektiv me palët e interesuara

 

  • Të forcojmë cdo ditë e më shumë markën tonë

 

  • Emri i kompanisë tonë të pozicionohet në nivelin e kompanive më të mira të aluminit

 

  • Te rrisim progresin tone ne futjen e produkteve të reja të aluminit dhe xhamit dhe ndërtimin e objekteve me një arkitekture moderne ,sipas standarteve evropiane