Xhaferraj Alumin

Xhaferraj Alumin ushtron aktivitetin e saj në Shqipërr që prej vitit 2002 me seli në Tiranë dhe Durrës si dhe me distributor në të gjitha qytetet e mëdha të Shqipërisë. Ofrojmë materiale dhe asistence teknike për kangjella alumini katrore, të rrumbullakta me xham, kompozit panel dhe aksesorë të ndryshëm, nën garancinë e emrit të AKPA ALUMINIUM Turqi, fabrikës më në zë të prodhimit të alumineve në Europë.

Xhaferraj Alumin i ka fokusuar gjithmonë përpjekjet e saj në kerkimin e stilit dhe të inovacionit të materialeve dhe modeleve të reja për të plotesuar sa më mirë trendet bashkohore të jetesës dhe për të sjellë në treg produkte cilësore dhe inovative. Në kuadër të këtij kerkimi u ofron klientëve produkte cilësore të certefikuara në bazë të standarteve europiane.

Misioni

Ne punojmë sëbashku me punonjësit,klientët dhe partnerët tanë të biznesit me fokus kenaqësinë e klientit. Te jemi nje kompani alumini që kupton kërkesat e konsumatorëve dhe pritshmëritë e tyre,duke sjelë inovacion dhe teknologji të lartë.

Objektivat Tona

 • Te jemi gjithmonë në koherencë me kërkesat e klientëve tanë
 • Te jemi nje biznes i vlefshëm dhe i sigurt për klientët tanë
 • Te punojmë me seriozitet maksimal
 • Te investojmë për të rritur potencialin e punonjësve tanë
 • Bashkëpunim efektiv me palët e interesuara
 • Të forcojmë cdo ditë e më shumë markën tonë
 • Emri i kompanisë tonë të pozicionohet në nivelin e kompanive më të mira të aluminit
 • Te rrisim progresin tone ne futjen e produkteve të reja të aluminit dhe xhamit dhe ndërtimin e objekteve me një arkitekture moderne ,sipas standarteve evropiane.

Filozofia

Të jemi një kompani alumini simbol i besimit dhe cilësisë.

Qëllimi

Qëllimi ynë është të krijojmë një kompani me standartet më të larta evropiane në të ardhmen.

Vlerat tona

 • Ndershëmri
 • Integritet
 • Profesionalizem
 • Cilësi
 • Qëndrueshmëri
 • Inovacion
 • Progress
 • Puna në grup

Ç'farë mendojnë klientët që na kanë besuar ne

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas tincidunt, turpis quis accumsan iaculis, purus neque luctus sem, pellentesque tempor libero nulla tristique lacus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.
DANIEL NGUYEN
CEO & Founder inwavethemes