XHAM BALLKONI

Xham ballkoni është një model i ri për mbylljen e hapesirave me drite, e cila është pa ndarje alumini që pengojnë pamjen si dhe ka avantazhin që palosja e tyre bëhet në një pikë të vetme duke minimizuar hapësiren e zënë, gjithashtu lejon pastrimin me lehtesi nga brenda.

Xham ballkoni përdoret për të mbyllur siperfaqe të ndryshme me xham si p.sh lokale, ballkone për shtëpi.